REVAMP

OVER ONS

Revamp Professional ontwikkeld door vooraanstaande haarprofessionals in Londen. Ontworpen met behulp van componenten van wereldklasse om haarbeschadiging te minimaliseren en volume en glans te maximaliseren en met een visie om haarstyling te revolutioneren.

OUR MISSION

Onze missie is de beste professionele haarproducten te maken die eenvoudig, veilig en toegankelijk zijn voor iedereen. Daarnaast willen wij iedereen met onze producten een kans geven om diverse haarstijlen uit te proberen.

OUR GLOBAL AMBASSADOR

JOSEPH KONIAK

Bekroonde haarkunstenaar Joseph Koniak is Global Brand Ambassador en International Creative Director van Revamp Professional en heeft 23 jaar ervaring in de haarstyling-industrie. Hij legt uit: "Ik heb de producten van mijn klanten in mijn salon gebruikt en de reacties waren fantastisch. Mijn klanten waren erg onder de indruk van hun nieuwe stijlen en gaven commentaar op hoe Revamp-tools een geweldig volume en glans hebben helpen te creëren. Het nieuwe assortiment ziet er strak uit, voelt geweldig aan en is ongelooflijk gebruiksvriendelijk.”

Our story

Vanuit het huis van de Salon British Brands, is Revamp ontwikkeld door 's werelds toonaangevende haarprofessionals en getalenteerde modeontwerpers, gevestigd in Londen, VK. Met een visie om een ​​revolutie teweeg te brengen in haarstyling, doen we er alles aan om u zich fantastisch te laten voelen en op uw gemak de beste haar transformatie te bereiken.

Bij Revamp begrijpen we hoe belangrijk het is om jezelf met vertrouwen te dragen. En als je er op je best uitziet, voel je je natuurlijk ook het beste! Ons assortiment is ontworpen met liefde voor veelzijdige kapsels en experimenten, zodat je overal een opvallende indruk achterlaat.

Al onze producten zijn ontwikkeld met behulp van componenten van wereldklasse om haar beschadiging door overmatige hitte tot een minimum te beperken en zijn uitgerust met Progloss™ supergladde oliën - keratine, argan en kokosnoot voor ultieme zachtheid. Met de krachtige ionische jettechnologie in onze haardrogers voor glad en volumineus haar, geef je je haar de behandeling die het verdient.

Door mode en wetenschap te combineren, zorgt ons assortiment haarstylers elke keer weer voor een professionele salon afwerking vanuit het comfort van uw huis.