REVAMP

Arjan Bevers

Met trots kondigen we de samenwerking aan tussen de getalenteerde Arjan Bevers en het vooraanstaande merk Revamp Professional, een samensmelting van creativiteit en innovatie in de wereld van schoonheid en styling.

Over Arjan Bevers

Arjan Bevers nam op zijn 23e Avanti Kappers in Helmond over en probeerde de salon naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Afgelopen mei won hij voor de derde keer de Teamaward tijdens de Coiffure Awards.

“Ik begon bij deze salon als 19-jarig Brabants menneke met torenhoge ambities. Na vier jaar wilde ik een nieuwe stap maken en solliciteerde in Londen.

Net voordat ik zou vertrekken vroeg de toenmalige saloneigenaar of ik interesse had om de zaak over te nemen. Dat had ik wel! Als jonge ondernemer heb ik alle tijd en ruimte gehad om beginnersfouten te maken, en daar veel van te leren. Ik heb mensen aangenomen die hier niet pasten. Maar gelukkig groei je. Als ondernemer ben ik benaderbaar, open en toegankelijk en behandel iedereen zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden. Je kan met mij over alles praten. Het winnen van de Teamaward maakt mij heel trots! Ik krijg veel complimenten, maar dat we met de hele club een prijs in ontvangst kunnen nemen – dáár gaat het om. Ik ben dan misschien het boegbeeld, maar ik geloof in de kracht van samenwerking.

Een rustige en prettige sfeer in de salon, vind ik heel belangrijk. We hebben een luxe salon en klanten komen soms met hoge verwachtingen binnen omdat we awards hebben gewonnen. Dat besef moet er zijn en ik houd iedereen scherp. Als een klant binnenkomt en iedereen staat achter, dan kan ik mijn team daar briesend op wij zen. Dat kan anders, maar gelukkig kennen we elkaars nukken. Je kunt jezelf altijd blijven ontwikkelen. Zo ga ik deze zomer naar de nonnen in Vught om mijn Engels te verbeteren.”

Ambassadeur van het merk

Met groot genoegen deel ik mijn opwinding over mijn rol als ambassadeur voor Revamp Professional. Het is een partnerschap dat voortkomt uit mijn diepe waardering voor innovatieve producten en mijn streven naar kwaliteit in de wereld van haarstyling. Revamp Professional heeft zich onderscheiden door hun innoverende producten, die niet alleen voldoen aan de hoogste standaarden, maar ook een weelde van luxe uitstralen die de salonervaring verrijken.

Wat me werkelijk aanspreekt aan Revamp Professional is niet alleen de onberispelijke kwaliteit van hun assortiment, maar ook de naadloze samenwerking met het team. De goede klik die ik met hen ervaar, heeft deze samenwerking nog waardevoller gemaakt.

Een ander aspect dat Revamp Professional voor mij uniek maakt, is hun toewijding aan service. De aanwezigheid van een after-service afdeling die zich direct ontfermt over reparaties of vervangingen, zowel voor consumenten als salons, is van onschatbare waarde. Deze toewijding getuigt van een diepgaand begrip van de behoeften van zowel de individuele gebruiker als de professionele salon, wat in lijn is met mijn eigen streven naar perfectie in de dienstverlening. Ik kijk ernaar uit om met trots het merk Revamp Professional te vertegenwoordigen en samen met hen nieuwe maatstaven te zetten in de wereld van haarstyling.


Lees het interview

Hairdresser of the Year

BEKIJK de video