PROGLOSSTM

VERRIJKT MET KERATINE, ARGANOLIE EN KOKOSOLIE

progloss

PROGLOSSTM

SUPER SMOOTH OILS

Exclusieve natuurlijke behandeling van keramiek voor verbeterde glans en gladheid.

De PROGLOSS behandeling van Revamp Professional-apparaten is gebaseerd op een unieke formule die voortkomt uit Zuid-Koreaanse cosmetische expertise. PROGLOSS bevat een combinatie van keratine, arganolie en kokosolie om je haarroutine te verbeteren, zodat je kapsels kunt creëren met een verbluffende glans en zijdezachte resultaten.

PROGLOSS

VOORDELEN VAN DE INGREDIËNTEN

Keratine – voor de huid

Ideaal voor droog, uitgedroogd, broos of beschadigd haar. Keratine werkt door de cellen die je haarlokken vormen glad te strijken, wat resulteert in haar dat er voller uitziet, terwijl het ook een extra boost van glans en glans geeft. Een keratine rijke olie maakt het haar makkelijker te stylen en helpt bij het behouden van een gezonde balans tussen eiwitten en vocht.

ARGAN – voor de glans

Deze olie is rijk aan heilzame ingrediënten zoals vitamine E, ferulazuur en vetzuren, plus antioxidanten die UV-straling bestrijden. Argan werkt om het haar te voeden en te hydrateren door de haarschubben glad te strijken om gespleten punten te minimaliseren en breekbaarheid te verminderen. Door je haar zacht en gemakkelijk te stylen te maken, helpt arganolie het haar zijn natuurlijke glans te behouden.

Kokosnoot - voor conditionering

Kokosolie vermindert kroezen en heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen.

Het staat bekend om zijn intense hydraterende eigenschappen, waardoor het ideaal is om het haar te verzorgen, vooral als het gaat om droge punten.

PROGLOSS

BEKIJK HOE WERKT HET!

REVAMP PROGLOSS

Het keramiek van elke Revamp stylingtool is doordrenkt met PROGLOSS oliën. De eigenschappen van de olie worden geactiveerd wanneer het keramiek wordt verwarmd, met een gelijkmatige emissie door de platen, vaten of roosters en er blijft geen vettig residu achter op het haar.

De oliën verzorgen de haarschacht terwijl ze de buitenste schubbenlaag afdichten voor ultieme glans en gladheid. Als je kroezen wilt aanpakken en tegelijkertijd een intense glans en salonwaardige kapsels wilt creëren, dan zijn de PROGLOSS stylingtools de perfecte oplossing.