Hairstyle Hollywood Waves

HAARSTIJL

BEACH WAVES

Met de Revamp wafeltangen creëer je de mooiste volumineuze golven of beachwaves in jouw haar. De wafeltangen zijn erg eenvoudig te gebruiken en ontwikkeld om het stylen van jouw haar gemakkelijker te maken.

HAARSTIJL

HOW TO CREATE THE PERFECT BEACH WAVES?

Een dagje strand is niet alleen heerlijk, maar je haar gaat er ook super goed van zitten. Iedereen kan deze zorgeloze zomerse look prima hebben. Geen tijd om naar het strand te gaan, maar wil je wel graag beach waves? Beach waves zijn een grote haartrend en zien we opkomen als een van dé kapsels in 2023. Voor het creëren van beach waves in je haar zijn verschillende methodes die je kunt toepassen. Wij hebben de perfecte tools waarmee je gemakkelijk en snel de perfecte beach waves in je haar maakt!

INFLUENCERS

ONTDEK ONZE FAVORIETEN

@Brunabear

PROGLOSS DEEP WAVES CERAMIC WAVER WV-3000

Deminugteren

PROGLOSS DEEP WAVES CERAMIC WAVER WV-3000

Our story

Vanuit het huis van de Salon British Brands, is Revamp ontwikkeld door 's werelds toonaangevende haarprofessionals en getalenteerde modeontwerpers, gevestigd in Londen, VK. Met een visie om een ​​revolutie teweeg te brengen in haarstyling, doen we er alles aan om u zich fantastisch te laten voelen en op uw gemak de beste haartransformatie te bereiken.

Bij Revamp begrijpen we hoe belangrijk het is om jezelf met vertrouwen te dragen. En als je er op je best uitziet, voel je je natuurlijk ook het beste! Ons assortiment is ontworpen met liefde voor veelzijdige kapsels en experimenten, zodat je overal een opvallende indruk achterlaat.

Al onze producten zijn ontwikkeld met behulp van componenten van wereldklasse om haarbeschadiging door overmatige hitte tot een minimum te beperken en zijn uitgerust met Progloss™ supergladde oliën - keratine, argan en kokosnoot voor ultieme zachtheid. Met de krachtige ionische jettechnologie in onze haardrogers voor glad en volumineus haar, geef je je haar de behandeling die het verdient.

Door mode en wetenschap te combineren, zorgt ons assortiment haarstylers elke keer weer voor een professionele salonafwerking vanuit het comfort van uw huis.