Hairstyle Bouncy Blowout

HAARSTIJL

BOUNCY BLOWOUT

De bouncy blowout is de haartrend die je moet kennen. Pak je borstel, want voor het geval je het nog niet had gehoord, 2023 is het jaar waarin luxe, zwaartekracht tartende föhns weer volledig van kracht zijn.

HAARSTIJL

HOW TO CREATE THE PERFECT BOUNCE BLOWOUT?

Een lichtgewicht föhnborstel die het haar droogt, ontklit, volume en glans geeft. Hoe makkelijk is het, om nadat je je haar heerlijk hebt gewassen maar één tool te hoeven gebruiken die het haar droogt en tegelijkertijd stijlt. Deze tools geven je echt die salonwaardige blow-out. De airstyler is voorzien van keratine-, argan- en kokosolien die je haar een prachtige glans zullen geven.

HAARSTIJL Kort, middellang haar
HAARSTIJL Middellang tot lang haar
INFLUENCERS

ONTDEK ONZE FAVORIETEN

Zie hier een voorbeeld van alle meiden die de Revamp airstylers al in gebruik hebben!

Celine Smit

PROGLOSS PERFECT BLOW DRY AIRSTYLER

Anouk Antonissen

PROGLOSS PERFECT BLOW DRY AIRSTYLER

MIRTHE_MJ

PROGLOSS PERFECT BLOW DRY AIRSTYLER

Our story

Vanuit het huis van de Salon British Brands, is Revamp ontwikkeld door 's werelds toonaangevende haarprofessionals en getalenteerde modeontwerpers, gevestigd in Londen, VK. Met een visie om een ​​revolutie teweeg te brengen in haarstyling, doen we er alles aan om u zich fantastisch te laten voelen en op uw gemak de beste haartransformatie te bereiken.

Bij Revamp begrijpen we hoe belangrijk het is om jezelf met vertrouwen te dragen. En als je er op je best uitziet, voel je je natuurlijk ook het beste! Ons assortiment is ontworpen met liefde voor veelzijdige kapsels en experimenten, zodat je overal een opvallende indruk achterlaat.

Al onze producten zijn ontwikkeld met behulp van componenten van wereldklasse om haarbeschadiging door overmatige hitte tot een minimum te beperken en zijn uitgerust met Progloss™ supergladde oliën - keratine, argan en kokosnoot voor ultieme zachtheid. Met de krachtige ionische jettechnologie in onze haardrogers voor glad en volumineus haar, geef je je haar de behandeling die het verdient.

Door mode en wetenschap te combineren, zorgt ons assortiment haarstylers elke keer weer voor een professionele salonafwerking vanuit het comfort van uw huis.