Hairstyle Hollywood Waves

HAARSTIJL

HOLLYWOOD CURLS

Chiquer dan chique krijg je het niet als je Hollywood krullen of waves in je haar hebt. Niet voor niets is dit een kapsel waar veel celebs voor kiezen als ze een rode loper event hebben.

HAARSTIJL

HOW TO CREATE THE PERFECT CURL?

De Revamp Progloss automatische Hollywoodcurlers beschikken over een unieke en automatisch roterende kop. De krultang heeft een keramische en ionische staaf, voor snelle en gemakkelijke styling. Met een druk op de knop maak je de mooiste krullen en golven in het haar. Zo simpel is het nog nooit geweest! De krullen zijn altijd gelijk doordat de Progloss Hollywoodcurlers zowel rechts- als linkshandig in te stellen zijn. De krultangen zijn geschikt voor verschillende haartypes en instelbaar met diverse temperatuurinstellingen. De keratine- argan en kokos-oliën in de progloss-serie zorgen voor ultieme glad- en zachtheid van het haar. Op de desbetreffende productpagina staan tips voor de beste stylingresultaten.

INFLUENCERS

ONTDEK ONZE FAVORIETEN

Zie hier een voorbeeld van alle meiden die de Revamp hollywood curlers al in gebruik hebben!

NAOMI MÉGAN

Revamp Progloss Hollywood Curl Advanced Protect & Shine

Mana Luna

Revamp Progloss Hollywood Curl Advanced Protect & Shine

Fleur Maas

Hollywood Curl Advanced Protect & Shine

Our story

Vanuit het huis van de Salon British Brands, is Revamp ontwikkeld door 's werelds toonaangevende haarprofessionals en getalenteerde modeontwerpers, gevestigd in Londen, VK. Met een visie om een ​​revolutie teweeg te brengen in haarstyling, doen we er alles aan om u zich fantastisch te laten voelen en op uw gemak de beste haartransformatie te bereiken.

Bij Revamp begrijpen we hoe belangrijk het is om jezelf met vertrouwen te dragen. En als je er op je best uitziet, voel je je natuurlijk ook het beste! Ons assortiment is ontworpen met liefde voor veelzijdige kapsels en experimenten, zodat je overal een opvallende indruk achterlaat.

Al onze producten zijn ontwikkeld met behulp van componenten van wereldklasse om haarbeschadiging door overmatige hitte tot een minimum te beperken en zijn uitgerust met Progloss™ supergladde oliën - keratine, argan en kokosnoot voor ultieme zachtheid. Met de krachtige ionische jettechnologie in onze haardrogers voor glad en volumineus haar, geef je je haar de behandeling die het verdient.

Door mode en wetenschap te combineren, zorgt ons assortiment haarstylers elke keer weer voor een professionele salonafwerking vanuit het comfort van uw huis.