Hairstyle Super Sleek

HAARSTIJL

SUPER SLEEK

Ontdek de gladde en glanzende stijlen die glad aanvoelen, in slechts één beweging, met behulp van de Revamp Progloss™ stijltang serie!

HAARSTIJL

HOW TO CREATE PERFECT SLEEK HAIR?

Bijna elke vrouw heeft er één thuis liggen. En vaak is het de beste vriendin van onze haardos; de stijltang. Door het grote aanbod kan je het overzicht kwijt raken. Wij helpen graag een handje mee bij het kiezen van de beste stijltang voor jouw kapsel. Hitte is niet goed voor je haar en daarom extra belangrijk om voor een Revamp Stijltang te kiezen. Waarom? Omdat Revamp gebruikt maakt van een gepatenteerde ‘Progloss’ olie dat ingebakken is in de keramische platen. Dit zorgt voor o.a. extra bescherming van het haar. Daarnaast beschikken de stijltangen over aanpasbare temperatuur instellingen zodat je zelf de temperatuur kunt reguleren.

TYPE SUPER SLEEK Draadloos
INFLUENCERS

ONTDEK ONZE FAVORIETEN

Zie hier een voorbeeld van alle meiden die de Revamp stijltangen al in gebruik hebben!

Josephine Charlotte Lecluyse

PROGLOSS STEAM CARE

Macyymichelle

PROGLOSS WIDE ULTRA X SHINE

MIRTHE_MJ

PROGLOSS DEEPFORM DRY, STYLE & SHINE

Our story

Vanuit het huis van de Salon British Brands, is Revamp ontwikkeld door 's werelds toonaangevende haarprofessionals en getalenteerde modeontwerpers, gevestigd in Londen, VK. Met een visie om een ​​revolutie teweeg te brengen in haarstyling, doen we er alles aan om u zich fantastisch te laten voelen en op uw gemak de beste haartransformatie te bereiken.

Bij Revamp begrijpen we hoe belangrijk het is om jezelf met vertrouwen te dragen. En als je er op je best uitziet, voel je je natuurlijk ook het beste! Ons assortiment is ontworpen met liefde voor veelzijdige kapsels en experimenten, zodat je overal een opvallende indruk achterlaat.

Al onze producten zijn ontwikkeld met behulp van componenten van wereldklasse om haarbeschadiging door overmatige hitte tot een minimum te beperken en zijn uitgerust met Progloss™ supergladde oliën - keratine, argan en kokosnoot voor ultieme zachtheid. Met de krachtige ionische jettechnologie in onze haardrogers voor glad en volumineus haar, geef je je haar de behandeling die het verdient.

Door mode en wetenschap te combineren, zorgt ons assortiment haarstylers elke keer weer voor een professionele salonafwerking vanuit het comfort van uw huis.