Revamp Enigma PRECISION Hair Dryer DR-7000

DR-7000-EU
Special Price € 187,49 Regular Price € 249,99
Op voorraad
SKU - Exact
550040

De Revamp DR-7000 haardroger heeft een innovatieve BLDC borstelloze motor, wat niet alleen zorgt voor een langere levensduur, maar ook voor een snellere en geluidsarme droging en styling van je haar. De diffuser van de föhn is doordrenkt met keratine, arganolie en kokosolie om je haar zijdezacht en gezond te houden. Met 4 verschillende warmtestanden en 3 snelheidsinstellingen kun je je haar naar wens drogen en stylen. Bovendien wordt de Revamp DR 7000 geleverd met 4 magnetische mondstukken: een dun styling mondstuk van 6 mm voor gerichte styling en een gladmakend mondstuk van 7 mm voor een professioneel resultaat. Daarnaast wordt er ook een Fast dry & Lift booster voor meer volume en een Diffuser meegeleverd. 

Eigenschappen:

  • BLDC borstelloze motor
  • Progloss diffuser
  • 4 verschillende warmtestanden
  • 3 snelheidsinstellingen
  • Styling mondstuk van 6 mm
  • Gladmakend mondstuk van 7 mm
  • Zuinige motor
  • Totaal: 4 opzetstukken (Fly 360 attachment, Fast dry & Lift booster, Precision concentrator, curl diffuser).

 

 

GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND VANAF €50 VEILIG SHOPPEN MET DE TRUSTED SHOPS KEURMERK 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

  • Styling mondstuk van 6 mm
  • Gladmakend mondstuk van 7 mm
  • Zuinige motor

Slim design

De Revamp föhn droogt je haar binnen een handomdraai. De haardroger combineert innovatieve technologie met een slim design, voor stralend en volumineus haar. De motor heeft een hogere snelheid, terwijl deze minder geluid produceert. Bovendien is de levensduur van de BLDC-motor een stuk langer. Je hebt niet langer gedoe met het stijlen van je haar. De haardroger met diffuser maakt het mogelijk om je haar snel te drogen, zodat je niet meer veel eerder op hoeft te staan om je haar in model te krijgen. Of je nu dik en lang haar hebt, of dun en kort haar hebt. Deze haardroger biedt goede mogelijkheden je haar te stylen.

Haarstyling zonder schade

Het gebruik van deze diffuser föhn zorgt voor een prachtige haarstijl, vergelijkbaar met wanneer je net uit een haarsalon stapt. Geniet van zijdezacht, glanzend en volumineus haar, de hele dag door. Dankzij deze Ionische haarföhn zie je er altijd tot in de puntjes verzorgd uit. Zonder dat je daadwerkelijk uren in de kapperstoel hoeft te zitten. Ontdek de verschillende haarstijlen die de diffuser haardroger kunnen verwerkelijken, zonder te veel schade aan je haar.

Gemakkelijk te gebruiken

De ionische haardroger is niet alleen snel en efficiënt, de haardroger met diffuser maakt je haar zacht met een stralende gloed. De zijdezachte afwerking wordt gecreëerd door de Progloss olie die in het keramische rooster aan de voorkant van de haardroger zit. De ironische jet stralen houden pluizig en springerig haar op afstand. Bovendien wordt de haarföhn geleverd met twee verschillende opzetstukken om je haar nog beter in model te krijgen. Het styling-mondstuk en gladmakend-mondstuk geven je alle mogelijkheden om je haar te stylen zoals jij dit graag hebt.

PROGLOSS COATING

Doordrenkt met onze unieke combinatie van Progloss™ supergladde oliën - inclusief keratine, arganolie en kokosolie om kapsels te creëren met een verbluffende glans.

Meer informatie
Nieuw product Ja
Product video 1R9JGwOEae8
features sfeer image /2/0/2024_dr-7000_awards.jpg
features materiaal image /2/0/2024_dr-7000_awards.jpg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Revamp Enigma PRECISION Hair Dryer DR-7000
Uw waardering