Progloss Perfect Finish Brush BR-1500

BR-1500-EU
Waardering:
100 % of 100
Special Price € 59,99 Regular Price € 79,99
Op voorraad
SKU - Exact
550005

Met de Revamp Progloss BR1500 Warmteborstel bespaar je kostbare tijd bij het krullen, golven en volume geven aan je haar. De ronde keramische borstel van 38 mm (diameter) bevat ionische technologie waardoor het haar minder statisch wordt. De gepatenteerde Progloss coating zorgt voor een prachtige glans. De borstelharen zijn intrekbaar voor het soepel en moeiteloos verwijderen van de krulborstel uit het haar. Door de 5 instelbare warmtestanden van 150 ºC tot 210 ºC is de borstel geschikt voor dun en beschadigd haar.

GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND VANAF €50 VEILIG SHOPPEN MET DE TRUSTED SHOPS KEURMERK 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE

Belangrijkste eigenschappen

 • Keramische borstel
 • Progloss coating
 • 2 Jaar garantie

Progloss Coating

De keramische warmteborstel is gebakken in een Progloss bad en bevat hierdoor Keratine-, Argan- en Kokosnootolie. Deze unieke mix van oliën geeft je haar elke beurt een glans en beschermt tegen de hitte.

Automatische uitschakeling

Dit apparaat heeft een automatische uitschakelfunctie voor extra veiligheid. Als het apparaat langer dan 72 minuten continu aan staat, wordt het automatisch uitgeschakeld. Als je het apparaat na deze tijd wilt blijven gebruiken druk je op de aan/uit-knop om hem weer aan te zetten. Let op: Deze functie mag niet worden beschouwd als een vervanging voor het uitschakelen van het apparaat.

Keramische borstel

De Revamp Progloss Big Round Brush levert krullen, golven en volume voor gezond uitziend haar. De keramische borstel zorgt voor een extra glans en beschermt tegen beschadiging. Gebruik de warmteborstel in combinatie met een haardroger om het haar nog mooier te stylen. Het is belangrijk dat je haren goed droog zijn voordat je begint met krullen.

Temperatuur instellingen

De borstel warmt binnen enkele seconden op en heeft 5 verschillende temperatuurstappen (150 ºC / 165 ºC / 180 ºC / 195 ºC / 210 ºC). Hierdoor is de krulborstel ook geschikt om dun en beschadigd haar te krullen. Een ledlampje op de temperatuurindicator zal aangeven of de geselecteerde temperatuur is bereikt.

Revamp | Progloss Deepform Ceramic Straightening Brush

De Revamp Progloss BR-2000 stijlborstel ontkrult je haar met slechts enkele bewegingen. De borstel is binnen enkele seconden op temperatuur en is op 5 verschillende warmtestanden van 130 ºC tot 210 ºC in te stellen. De combinatie van keramische borstelharen en een ionenjet zorgt voor zacht en pluisvrij haar. De warmteborstel is behandeld met een Progloss coating en geeft hierdoor een glans aan het kapsel. Dankzij de meegeleverde anti hittemat leg je de haarborstel na gebruik zonder problemen weg.

 

Eigenschappen

 • 5 Warmtestanden (130 ºC tot 210 ºC)
 • Ultrasnelle verhitting
 • 3 Meter meedraaiende kabel
 • Geschikt voor talloze stijlen
 • Keramische borstelharen
 • Ionenjet
 • Progloss coating
 • Anti hittemat

Progloss coating

De keramische warmteborstel is gebakken in een Progloss bad en bevat hierdoor Keratine-, Argan- en Kokosnootolie. Deze unieke mix van oliën geeft je haar elke beurt een glans en beschermt tegen de hitte.

Keramische borstel en ionenjet

De Revamp Progloss Deepform Brush is de ideale borstel voor het ontkrullen van je haar. De keramische borstelharen zorgen voor een extra glans en beschermen tegen beschadiging. De ionenjet zorgt voor een straal van geladen deeltjes en verwijdert daarmee krullen vanaf de wortel tot de haarpuntjes.

Standen

De borstel warmt binnen enkele seconden op en heeft 5 verschillende temperatuurstanden (130 ºC / 150 ºC / 170 ºC / 190 ºC / 210 ºC). Hierdoor is de stijlborstel ook geschikt om dun en beschadigd haar te ontkrullen. Een ledlampje op de temperatuurindicator zal aangeven of de geselecteerde temperatuur is bereikt.

Anti hittemat

De Revamp BR-2000 wordt geleverd met een anti hittemat. Deze mat dient uitstekend als ondergrond voor de stijlborstel na gebruik. De stijlborstel is na gebruik nog erg heet en heeft tijd nodig om af te koelen. Het voorkomt brandvlekken op bijvoorbeeld een tafel of dressoir.

 

Meer informatie
Nieuw product Nee
Selecteer kleur: Black
Product video izYFhtpplBI
features sfeer image /1/2/1200x1129.jpg
features materiaal image /1/2/1200x1129.jpg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Progloss Perfect Finish Brush BR-1500
Uw waardering