PROGLOSS MULTIFORM CURL & WAVES WD-1500

WD-1500-EU
Waardering:
100 % of 100
€ 79,99
Op voorraad
SKU - Exact
550011

De Revamp Progloss Multiform WD1500 krultang komt met 3 keramische opzetstukken: 38mm, 32mm en 25/13mm. Deze opzetstukken zijn ingebakken in een speciaal Progloss bad van Keratine-, Argan- en Kokosnootolie. Deze oliën geven glans aan je haar en beschermen het tegen de hitte. Plaats de UK/EU reisadapter in het stopcontact en kies een van de 5 temperatuurstanden tussen de 120 °C en 210 °C. De krultang warmt snel op en is geschikt voor bijna elke haarsoort. De krultang wordt geleverd met een hittebestendige handschoen voor het veilig gebruiken van het apparaat.

GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND VANAF €50 VEILIG SHOPPEN MET DE TRUSTED SHOPS KEURMERK 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE

Belangrijkste eigenschappen

  • 32mm grote tang voor krullen en golven
  • 13mm/25mm tang voor kleine tot middel krullen
  • Digitale warmte weergave
  • Hittebestendige handschoen
  • UK/EU reisadapter

Progloss Coating

De keramische opzetstukken zijn gebakken in een Progloss bad en bevatten hierdoor Keratine-, Argan- en Kokosnootolie. Deze unieke mix van oliën geeft je haar elke beurt een glans en beschermt tegen de hitte.

Glanzend resultaat

Creëer moeiteloos zachte, losse krullen die lang in model blijven zitten. Breng voor extra bescherming een hittebestendige spray aan. Zet je haar vast met een clip om te gaan stylen. Kies vervolgens een van de gewenste opzetstukken om je haar te stylen. De krultang heeft een 3 meter meedraaiende salonkabel.

Temperatuur instellingen

Steek de UK/EU adapter in het stopcontact en druk op de aan-/uit-knop om hem aan te zetten. Het apparaat heeft 5 warmte-instellingen: 120 °C, 140 °C, 160 °C, 180 °C en 210 °C. De standaard temperatuur is 150 °C en is verder in te regelen met de + en - knoppen. De digitale temperatuurindicator stopt met knipperen zodra de geselecteerde temperatuur is bereikt. Draag altijd de hittebestendige handschoen om eventuele ongelukken te voorkomen. Gebruik bij fijn, kwetsbaar of gekleurd haar een lagere warmte-instelling.

Diverse opzetstukken

De krultang wordt geleverd met 3 keramische opzetstukken om je haar te stylen. Wanneer je klaar bent, laat je de Multiform afkoelen. Draai dan de borgring tegen de klok in om hem los te maken en trek het hulpstuk voorzichtig van de handgreep af. 38mm ovale tang voor grote krullen 32mm grote tang voor krullen en golven 25-13mm krultang voor kleine tot middel

Meer informatie
Nieuw product Nee
Selecteer kleur: Black
Product video JQb_4sZjVtA
features sfeer image /w/d/wd-1500_features_01.jpg
features materiaal image /w/d/wd-1500_features_01.jpg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PROGLOSS MULTIFORM CURL & WAVES WD-1500
Uw waardering